Altijd de goede tank

Altijd de goede tank

2 maart 2021 0 Door Redactie

Of je nu een tank nodig hebt voor de auto om de koelvloeistof op te slaan, of een grote kunststof tank om de diesel op te slaan voor een boot. Bij Rotterdam Plastics ben je aan het goede adres, de beste kwaliteit tanks tegen de beste prijs. Ook aan de installatie eisen is gedacht tijdens de fabricage, welke eisen je ook hebt bij een tank er zijn verschillende mogelijkheden. Moeten er vloeistoffen in de tank die niet in contact mogen komen met metaal? Dan zijn er kunststof onderdelen om dit te voorkomen.

Gebruik in en om het huis

Bij Rotterdam Plastics vind je niet alleen kunststof tanks voor bedrijven, ook voor particulieren zijn er uitstekende tanks te vinden. Ben je een liefhebber van duurzaam en het milieu, zijn er tanks in het assortiment om regenwater op te vangen dit her te gebruiken in het huishouden. Tegenwoordig kan het water uitstekend worden gebruikt voor de wasmachine of om het toilet door te spoelen. Wat voor tank je ook zoekt, bij het bedrijf vind je altijd een geschikte en voordelige tank om te gebruiken.

Rotterdam Plastics

Eigenschappen van een tank

Een tank van Rotterdam Plastics voldoet aan alle eisen waaraan een tank moet voldoen, om te beginnen het soort kunststof wat je gebruikt. Door UV licht tegen te houden, is de kans op algvorming minimaal, dit voorkomt dat je vaak de tank schoon moet maken. Tevens is het water niet meer te gebruiken wanneer er alg in zit. Iedere grotere tank is ook voorzien van een tussenschot, dit om te voorkomen dat het water gaat klotsen in de tank tijdens vervoer.