De voordelen van tapijttegels op kantoor

De voordelen van tapijttegels op kantoor

24 november 2020 0 Door Redactie

Gaat uw bedrijf verhuizen of verbouwen? Of opent u zelfs misschien voor het eerst een kantoor met uw bedrijf? Dan zijn er tal van keuzes om over na te denken wat betreft het interieur. Eén hiervan is de vloer. In dit artikel zetten we voor u de voordelen op een rij van tapijttegels in uw kantoorinterieur.

Tapijttegels zijn geschikt voor een eigen design

Eén van de voordelen van tapijttegels, is dat ze gecombineerd kunnen worden naar eigen inzicht. Dit betekent dat u zelf een kleurstelling of zelfs een patroon voor de tegels kunt kiezen. Wilt u graag dat de kleuren van uw bedrijf terugkomen in uw vloer? Of misschien zelfs een bepaald logo of patroon? Met tapijttegels is alles mogelijk.

Schoonmaken is een eitje

Koffie gemorst tijdens het werken? Gelukkig is het schoonmaken van tapijttegels nauwelijks werk. U kunt iedere tegel los tussen de rest uithalen, waardoor u niet het complete tapijt hoeft te reinigen wanneer er een vlek op een tegel zit. In plaats daarvan haalt u de desbetreffende tegel gewoon uit het tapijt, maakt u deze schoon en legt u hem daarna weer terug. Alsof het nooit vies is geweest!

tapijttegels

Tapijttegels zijn een duurzame optie

Daarnaast zijn tapijttegels erg duurzaam, wat betekent dat ze niet snel slijten. Voornamelijk op kantoor is dit natuurlijk van belang, aangezien iedereen de hele dag met bureaustoelen over het tapijt rolt.

Mocht er toch een tegel slijten? Dan kunt u deze gemakkelijk verwisselen voor een nieuwe tegel. U hoeft dus – net zoals bij het schoonmaken – niet het complete tapijt te vervangen wanneer het slijt, maar kunt gewoon een nieuwe tegel in de vloer leggen.

Tapijttegels in combinatie met vloerverwarming

Heeft uw kantoor vloerverwarming? Tapijttegels kunnen gebruikt worden in combinatie met dit type verwarming. Hierbij dient u wel op het PIT-symbool voor vloerverwarming te letten, aangezien niet iedere soort tegel in combinatie met vloerverwarming gebruikt kan worden.

Heeft u vragen naar aanleiding van de mogelijkheden wat betreft het design van tapijttegels of het PIT-symbool? Of heeft u andere vragen over de tegels? Dan is het verstandig om meer informatie aan te vragen bij een verkoper, zoals https://vanheugtentapijttegels.nl/.