8 december 2021

Ga voor goede kwaliteit

2 min read
verfkwast

Vaak wordt tijdens een schilderklus de nadruk gelegd op de kwaliteit van de verf, toch is een goede verfkwast mede bepalend voor het eindresultaat. De ondergrond die je wilt schilderen in combinatie met de verf bepaald het soort kwast wat je nodig hebt. Vaak wordt ook een goed onderhoud van een kwast vergeten, reinig je de kwast goed dan is dit goed om langer plezier te hebben van de kwasten. Hoe soepeler de haren van de kwast blijven, hoe beter je er de volgende keer weer mee kunt schilderen. Dit is ook goed voor de kwaliteit van je schilderwerk.

Schilderen van muren

Het is altijd leuk om de muur een kleurtje te geven als je aan het verbouwen bent, met een blokwitter kun je muren schilderen waar het niet mogelijk is met een roller te werken. Vaak wordt deze kwast gebruikt bij een muur waar structuur in is aangebracht, met de verfkwast kun je namelijk ook in de kleine poriën komen die zijn aangebracht. Heb je een radiator en wil je deze ook een likje verf geven, dan is er in het assortiment van kwastendiscounter.nl een radiatorkwast beschikbaar. Door de speciale knik en de lengte kun je eenvoudig overal bijkomen.

verfkwast

Kwasten voor eenmalig gebruik

Soms komt het voor dat je een kwast nodig hebt voor eenmalig gebruik, in de meeste gevallen zijn deze kwasten van mindere kwaliteit dan de andere verfkwasten. Voor het aanbrengen van een grondlaag zijn ze zeer geschikt, voordeel ervan is ook dat ze zeer voordelig zijn aan te schaffen. Houd er wel rekening mee dat de kwasten wat haren kunnen verliezen, wanneer je moet aflakken dien je er wel rekening mee te houden en te kiezen voor een professionele kwast. Voordeel hiervan is tevens dat deze kwasten veel langer meegaan, en beter werk afleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *