Goede verlichting in de bouw is cruciaal

Goede verlichting in de bouw is cruciaal

21 januari 2021 0 Door Redactie

Wanneer je als bouwwerknemer aan de slag gaat is het belangrijk dat je beschikt over een goede verlichting. Een bouwplaats is vaak een zeer grote plek waar je voldoende licht moet hebben. Niet alleen vanwege je werk maar ook voor je eigen veiligheid. Zeker op bouwplaatsen kan je snel te maken hebben met ongelukken met grote gevolgen. Daarnaast kent goede verlichting in de bouw nog veel meer voordelen. Wil je hier meer over weten? Lees dan gerust even door.

Slimme verlichting

Dankzij slimme led bouwverlichting kan je als bouwbedrijf zorgen voor de juiste verlichting. Maar wat is slimme bouwverlichting dan precies? Dat wilt zeggen dat je dankzij een app (applicatie) kan zorgen voor een goede aansturing van je licht op de bouwplaats. Iets wat vaak aan de wensen overlaat. Daarnaast kan je werktijden inladen waardoor je er voor zorgt dat je op een effectieve manier je licht aan en uit kan zetten.

Energieverbruik

Een bijkomend voordeel van de slimme verlichting op de bouwplaats is het energieverbruik van led. We zien dat veel bouwbedrijven jaren achterlopen op het gebied van verlichting maar voor de rest wel met de beste materialen rondlopen. Op het moment dat er wordt overstapt op led kan je duizenden euro’s besparen die zo in je zak blijven. Daardoor wordt een project interessanter om op te pakken.

Vervangen huidige verlichting

We kunnen je aanraden om eens goed te kijken naar je huidige verlichting op de bouwplaats. Het vervangen van je huidige armaturen en verlichting kan je dus veel geld besparen. Deze besparing is afhankelijk van veel factoren waaronder de omvang van je bouwplaats en de huidige verlichting. Wanneer je op zoek bent naar een gedegen bouwverlichting kunnen we zeker Firefly aanraden. Neem eens een kijkje op deze website en laat je inlichten over de voordelen.