Gu10 led een kleurrijk bestaan

Gu10 led een kleurrijk bestaan

3 september 2020 Uit Door Redactie

Stel je eens voor je koopt net je nieuwe huis. Een leuk appartementje waar je samen met je partner gaat wonen. Je bent erg kleurrijk en je houdt ervan om zoveel gekke kleuren door elkaar heen te gooien. Jouw lievelingskleuren zijn alle kleuren van de kleurenboog. Dan wil je misschien ook wel je huis helemaal vol gooien met alle kleuren die er bestaan. Maar het probleem dat het geld een beetje op is door het kopen van het huis. Dan heeft LetsLeds een de juiste oplossing voor je. In plaats van een standaard LED lamp kan je nu ook een gu10 led kopen.

Wat voor lamp is het?

Vaak bij lamp denk je toch het is toch een standaard lamp die wit licht geeft. Dat doet deze gu10 led lamp ook, maar dat is niet de enige kleur die deze lamp kan weergeven. Deze lamp heeft geen standaard aan/uit schakelaar maar een ronde knop die je kunt ronddraaien. Daarmee kan je alle kleuren van de regenboog weergeven. Verder kan je de bijzondere lamp aan en uit door op de knop te drukken.

Verder kan je deze lamp niet alleen aan de hand van de knop die in jouw kamer hangt de gu10 led besturen. Nee de ronde knop is leuk maar om een wat preciezere kleur uit te kiezen gaat al heel wat moeilijker. Tegenwoordig  heb je ook een app die de kleuren kunnen besturen en de lamp aan en uit kunnen zetten. Hierdoor is de lamp makkelijker en preciezer te besturen.