Heb je last van vochtige muren?

Heb je last van vochtige muren?

23 december 2020 0 Door Redactie

Heb je last van vochtig in je huis? Vochtig muren of vloeren? Wat moet je er aan doen? Laat het opgelost worden door de experts van Vochtweringdirect.nl. Voor alle vocht- en/of schimmel problemen moet je daar zijn. Er is niks wat zij niet kunnen oplossen als het om vocht gaat. Schimmel op de muur, optrekkend vocht, kelderlekkages oplossen, je kelder isoleren en vochtbestrijding is wat ze bij Vochtweringdirect allemaal voor je kunnen doen. 

Beschimmelde muren

  • Schimmel in je muur is een serieuze zaak. Schimmels kunnen ook giftig zijn. Laat dit daarom goed behandelen door specialisten die weten hoe ze dit moeten oplossen. Scbimmels komen vaak voort uit optrekkend vocht.  

Optrekkend vocht

  • Optrekkend vocht gebeurt veel in (Nederlandse) huishoudens. Je zou denken dat je isolatie het optrekken van vocht kan voorkomen, maar huizen zijn juist te goed ge├»soleerd waardoor het vocht nergens naartoe kan en blijft zitten. Optrekkend vocht veranderd in schimmel als het te lang blijft zitten. Wacht dus niet te lang.

Kelderlekkage

  • Een kelderlekkage is veel voorkomend. Als je dat niet door hebt staat voor je het weet je kelder vloer helemaal onder water. Laat staan alle spullen die je daar bewaard. Het zou zonde zijn als dat nat wordt. Laat het daarom op tijd opgelost worden. 

Kelder isoleren

  • Je kan je kelder isoleren zodat het niet meer gaat lekken. Het liefst heb je je kelder natuurlijk waterdicht zodat je helemaal geen lekkage hebt. Voorkomen is beter dan bestrijden. Dan hoeft die vervelende lekkage in je kelder ook niet verholpen te worden.   

Vochtbestrijding

  • De naam Vochtweringdirect zegt genoeg, vocht weren is waar zij goed in zijn. De werknemers hebben jaren ervaring en weten de juiste oplossing voor in jouw huis. 

Kijk voor meer informatie over het weren van vocht in je huis of het maken van een afspraak op www.vochtweringdirect.nl/