Het gebruik en de voordelen van bepaalde drukknopen op je boot

Het gebruik en de voordelen van bepaalde drukknopen op je boot

16 december 2020 0 Door Redactie

Bij het bevestigen van bootdoeken, dienen er een Tenax en Loxx systemen gebouwd te worden. Tevens is er meer mogelijk, zo kun je er ook doek op doek mee bevestigen. Alsmede ander materialen zoals polyester en hout. Je ziet deze Loxx en Tenax sluitingen terug bij veel Nederlandse zeilmakerijen. Maar ook buiten deze sector worden ze gebruikt, door bijvoorbeeld gitaarbanden vast te zetten, of bij tent sluitingen. Er is dan ook veel mogelijk met deze producten, en in dit artikel vertellen we er graag meer over.

esails.nl

De mogelijkheden

Er is dus heel wat mogelijk met de Tenax en Loxx systemen. Zo worden ze door de Nederlandse zeilmakerijen gebruikt, maar buiten de sector worden ze ook veel ingezet. Maar wat zijn nu de voordelen van deze drukknoppen? Allereerst de Engelse Tenax. Het voordeel hiervan is dat dit de eenvoudigste oplossing is wanneer je een Engels systeem gebruikt voor je boot. Daarnaast worden deze altijd gebruikt op klassieke Engelse auto’s.

De Duitse Loxx heeft ook haar voordelen. Uiteraard is het de eenvoudigste oplossing wanneer je boot met een Duits systeem werkt. En daarmee profiteer je ook van een groter aanbod aan onderdelen. Deze systemen zijn ook duurzamer, waardoor ze dus langer meegaan. Tevens kun je deze koppen op de Engelse zelftappers plaatsen, maar andersom is dat niet mogelijk. Tenslotte is de Duitse Loxx sluiting goedkoper wanneer je het vergelijkt met de Engelse variant.

Wil je nu overgaan tot aankoop van een van deze producten? Dan wil je daar een goede webwinkel voor zoeken. Je kunt uiteraard online kijken naar wat er mogelijk is. Er zijn vast al veel webwinkels die je kunt vinden. Daarbij is het altijd belangrijk om een kwalitatieve webwinkel uit te kiezen, zo weet je altijd dat je goed zit.