23 januari 2022

Kuiper en Zonen

2 min read
nieuwe ketel

Al voor een langere tijd was ik op zoek naar een bedrijf, zoals Kuiper en Zonen BV, die mijn ketel kon schoonmaken en repareren. Ik merkte de laatste tijd dat mijn ketel steeds minder goed ging werken en ik had geen idee hoe dit kwam. Hij maakte geen rare geluiden of de metingen waren ook niet apart. Dus er moest een expert komen die hier mee van af wist. Normaal gesproken laat ik dit door een goede vriend van mij doen, alleen die was niet beschikbaar op dat moment, dus ben ik gaan kijken naar een bedrijf in de omgeving.

Op zoek naar een ervaren bedrijf, zoals Kuiper en Zonen BV

Ik moest dus een ander bedrijf inschakelen, zoals Kuiper en Zonen BV, die mij verder konden helpen met mijn ketel probleem. In het begin vond ik het moeilijk zoeken, omdat er redelijk wat bedrijven waren waar ik uit kon kiezen, maar ik merkte al snel dat ze of net waren begonnen dus geen ervaring hadden, of juist veel geld vroegen voor hun diensten. Na een tijdje grondig zoeken, vond ik de website Kuiper en Zonen BV. Die zag er goed uit en er stond op de website dat ze jarenlange ervaring hadden op het gebied van ketels. Ik kon er terecht om een nieuwe stoomketel aan te schaffen, maar ook voor het huren van een stoomketel.

Alles goed gerepareerd

Ik nam meteen contact op met het bedrijf en kon snel bij hen terecht met een afspraak. Er kwamen twee personeelsleden van Kuiper en Zonen BV bij mij langs om te kijken naar de ketel. Ze waren ruim op tijd aanwezig en daarbij ook eens erg vriendelijk. Nadat ik ze een kopje koffie had gegeven, gingen ze aan het werk. Ze hebben eerst de ketel helemaal schoongemaakt en daarna nog gekeken of hij apart werkte. Maar na de schoonmaak was hij weer zo goed als nieuw. Ik ben blij dat ik hun hulp heb ingeschakeld, want nu is mijn ketel weer helemaal in orde.

Contact

Bent u ook benieuwd naar de verschillende soorten diensten die dit bedrijf u kan aanbieden? Bekijk dan eens de website van hen via www.kuiperzn.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *