9 december 2021

Lees hier alles over de verschillende hoeflon kranen

2 min read

Ben je op zoek naar een kraan voor een zware klus maar weet je niet goed wat de verschillen zijn tussen hoeflon kranen en kun je wel een beetje hulp gebruiken? In dit artikel zullen we de verschillen tussen alle hoeflon kranen voor je op een rijtje zetten en de voor- en nadelen per kraan met je bespreken. Zo kun jij hopelijk een stuk doelgerichter een keuze maken voor de kraan die jij nodig hebt voor jouw zware klus. Dus ben je op zoek naar een kraan en weet je niet precies wat nu de verschillen zijn tussen de kranen? Lees dan snel verder, dan zetten we het voor je op een rijtje. 

Verschillende soorten kranen

Bij HOVE kranen vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende kranen die jij kunt gebruiken voor je zware klus. Zo heb je verschillende type mini hijskranen, waarvan de hoeflon c30 minihijskraan de kraan is die het meeste kracht kan dragen en dus het meest geschikt is voor een hele zware klus. Verder heb je nog een glaszuiger, die ideaal is wanneer je bijvoorbeeld ruiten wil verplaatsen. De Hoeflon TC1 transportcarrier is perfect wanneer je materialen naar de meest onbereikbare plekken wil verplaatsen. Als laatste heb je nog de Shovel Giant G2200e X-tra, deze kun je gebruiken voor een grondverzet klus. 

Voor- en nadelen

Zoals je ziet zijn er een heleboel verschillende soorten kranen. Elke kraan heeft zijn eigen voor- en nadelen en afhankelijk van jouw type zware klus kan de één geschikter zijn dan de ander. Nu je een beetje beter weet wat het verschil is tussen de type kranen, kun je misschien ook doelgerichter een keuze maken welke kraan het meest geschikt is voor jouw zware klus. Mocht je nog wat meer duidelijkheid willen, kun je natuurlijk altijd op de site van HOVE kranen kijken voor meer uitleg per type kraan of je nog eens extra verdiepen in een bepaald type kraan als je daar behoefte aan hebt. Hopelijk heeft dit artikel je iets meer inzicht gegeven in de verschillende type kranen die er zijn en helpt dit jou bij het maken van een keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *