Monteur vacature in Den Bosch

Monteur vacature in Den Bosch

16 maart 2021 0 Door Redactie

Op zoek naar een passende baan als monteur in Den Bosch of de omliggende omgeving? Bezoek dan eens de website van WR en ontdek een grote aanbieding aan vacatures. De kans is groot dat je via dit bureau een geschikte vacature voor monteur in regio Den Bosch vindt.  Ze hebben namelijk een uitgebreid netwerk van werkgevers en banen, die ook in de regio Den Bosch voldoende vertegenwoordigd zijn. Solliciteren op een monteur vacature in Den Bosch kan bij WR!

Waar ben je precies naar op zoek?

Wanneer je wilt solliciteren op een vacature voor monteur in regio Den Bosch, heb je uiteraard een hoop mogelijkheden, maar vast ook een hoop wensen. Wil je automonteur worden? Of wordt je liever elektromonteur? Wat jouw wensen en ambities ook zijn, bij WR vind je gegarandeerd een geschikte functie. Mocht je jouw baan van je dromen toch niet kunnen vinden tussen de vacatures in regio Den Bosch, kun je natuurlijk ook zoeken naar andere regio’s. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om in Tilburg te werken, of in Utrecht?

vacature in Den Bosch

Een voorbeeld van een vacature

Voor de vacature als Technicus Trailers Den Bosch Onderhoud ga je het volgende doen: als monteur onderhoud en repareer je trailers en daarbij werk je aan gerelateerde zaken zoals opbouwsystemen en onderhouden van laadkleppen. Je bent verantwoordelijk voor de diagnose, onderhoud en reparatie aan trailers en keuringen en voert inspectie uit. In deze functie werk je in een moderne werkomgeving. Deze functie wordt uitgevoerd in verschoven diensten. Is dit een vacature waar je direct al enthousiast van wordt? Wacht dan niet te lang en laat je cv en motivatie achter via de website. Dit doe je met enkele klikken op de knop. Indien je eerst nog vragen hebt over een functie, kun je uiteraard ook contact met het bureau opnemen.