Online gas en accu tackers kopen

Online gas en accu tackers kopen

14 januari 2021 0 Door Redactie

Bij Tackerplein.nl bent u op het juiste adres voor een gas of accu tacker. Met deze tackers kunt u twee verschillende materialen aan elkaar nieten. Met een gastacker kunt u bijvoorbeeld hout op beton bevestigen. Een tacker op accu wordt vaak gebruikt bij het stofferen van meubels voor een mooie en strakke afwerking. Zowel het elektrisch spijkerpistool als de gastackers zijn van hoogwaardige materialen. U kunt bij Tackerplein.nl eenvoudig online bestellen in onze webshop. Wij hebben een divers aanbod aan accu en gas tackers van topkwaliteit. 

Gas en accu tacker online bestellen

Tackerplein.nl heeft een ruim assortiment aan tacker, bevestigingsmaterialen en compressors. Voor een normale tacker is een compressor benodigd om luchtdruk op te bouwen voor de optimale kracht. Gas en accu tackers worden steeds populairder, omdat ze makkelijker in gebruik zijn en geen compressor nodig is om kracht op te bouwen. De accu tacker heeft als voordeel dat u niet gebonden bent aan snoeren. Hierdoor bent u niet beperkt in uw bewegingssnelheid. De accu tacker kan met dezelfde kracht nieten als de elektrische tacker. U bent dus zeer flexibel in uw bewegingsvrijheid, terwijl u met dezelfde kracht kunt nieten

Net als de accu tacker werkt de gastacker op gasbuisjes. Dit zijn gaspatronen die helpen bij het uitoefenen van druk tijdens het nieten. Het voordeel van de gastacker is dat de gasbuisjes tot wel 1000 schoten meegaan. Daarnaast zijn de gasbuisjes gemakkelijk te vervangen. Dit maakt de gastacker gemakkelijk om te gebruiken. Ook voor gasbuisjes bent u bij Tackerplein.nl op het juiste adres. Wij bieden diverse nieuwe gasbuisjes, wanneer uw gaspatroon leeg is. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit accu en gastackers. Ons assortiment bestaat uit topmerken zoals Dewalt, Kit Pro en Senco. 

Uitstekende service van Tackerplein.nl

Bij Tackerplein.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel uw tacker en benodigdheden voor het nieten. Bestelt u bij ons vóór 13.00 uur, dan kunt u uw bestelde producten al de volgende dag in huis of op de zaak verwachten. Heeft u onderhoud of reparatie van uw tacker nodig? Onze ervaren monteurs zijn in staat om alle tackers snel en vakkundig te repareren. Wilt u graag advies op maat over een tacker of een ander product in onze webshop? Neem dan contact op met onze specialisten via het contactformulier. We zijn ook telefonisch te bereiken op 0546 492 740.