Ontdek de juiste rolluiken op maat bij directeenrolluik.nl

Ontdek de juiste rolluiken op maat bij directeenrolluik.nl

5 september 2021 0 Door Redactie

Als je de ramen wilt voorzien van zonwering en/of extra bescherming, dan zijn rolluiken een goede keuze. Deze dienen uiteraard op maat te worden gemaakt, want rolluiken moeten immers precies tussen de kozijnen passen. Alleen dan kun je een strakke uitstraling realiseren. Daarom doe je er goed aan om een beroep te doen op directeenrolluik.nl. Hier kun je namelijk terecht voor rolluiken op maat. Dat betekent dat de rolluiken op maat worden gemaakt per raam. Als je alle ramen wilt voorzien van rolluiken, dan kun je voor alle ramen rolluiken op maat plaatsen. Als alle ramen dezelfde afmetingen hebben, dan is het uiteraard gemakkelijk om rolluiken op maat te bestellen. Je hoeft alleen de afmetingen van 1 raam door te geven en dan kun je aangeven hoeveel rolluiken je nodig hebt. Rolluiken op maat dienen in ieder geval twee doelen. Ten eerste kun je met deze rolluiken van directeenrolluik.nl de zon weren. Aangezien de zonwering aan de buitenkant van het raam wordt aangebracht, kan de zon niet langer op de ruiten schijnen. Als je in de zomer alle luiken dicht doet, dan blijft het lekker koel in huis. Dat is met de hete tropische dagen in Nederland zeker geen overbodige luxe. Het water kan met bakken uit de hemel vallen tijdens herfstige dagen midden in de zomer, maar het kan dus ook net zo goed bloedheet zijn. Als het dan heet is, dan is het meteen ook echt heet. Een tussenweg schijnt niet meer mogelijk te zijn. Dus het is goed om je huis tegen die extreme weersomstandigheden te beschermen. Rolluiken op maat zijn dan ook ideale zonweringen. Maar je zou ook screens kunnen gebruiken voor dit doeleinde. Ook deze bestel je bij directeenrolluik.nl. Maar wat screens niet doen, is je huis beschermen tegen inbrekers. Een screen snijd je immers zo door met een scherp mes en dan kan een dief eenvoudig een raampje intikken. Maar rolluiken sluiten de boel meteen helemaal af. Met de deuren op slot en al het glaswerk afgesloten met rolluiken op maat, geef je dieven eigenlijk geen kans. Ze moeten in ieder geval heel wat meer moeite doen als ze toch je huis binnen willen komen. Dat kost tijd en inspanning en dat is precies hetgeen waar dieven niet op zitten te wachten. Dus rolluiken zijn een ideaal middel om dieven af te schrikken en buiten de deur te houden. Los van beide doelen, zijn het ook gewoon hele stijlvolle objecten om je huis een strak uiterlijk mee te geven.

Bestel de rolluiken op maat online via directeenrolluik.nl

Je kunt de rolluiken op maat zelf bestellen via de site. Op de site vind je instructies over hoe je de ramen moet opmeten, zodat je de juiste afmetingen kunt doorgeven. directeenrolluik.nl gaat dan aan de slag om alles op maat te maken. Daarna worden de rolluiken geleverd en kun je ze zelf eenvoudig aanbrengen. Dit geldt uiteraard ook indien je screens wilt bestellen. 

Kijk snel op de site voor meer informatie

Als je meer wilt weten, dan kun je terecht op de site. Hier vind je ook een overzicht van alle voordelen en diensten waar jij van kunt profiteren. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zelf inmeten