Origineel cadeau voor een bruidspaar

Origineel cadeau voor een bruidspaar

26 maart 2021 0 Door Redactie

Je hebt binnenkort een bruiloft en je wilt een origineel cadeau geven. Een envelop met geld is standaard en niet zo leuk om te geven. Heb je wel eens nagedacht over een naambordje, een workshop of een cadeaubon? Lees in deze blog waarom deze cadeaus in de smaak zullen vallen bij het kersverse bruidspaar!

Een naambordje

Misschien wonen de bruid en bruidegom al samen, maar misschien trekken ze pas in hun nieuwe huisje na de trouwdag. In beide gevallen kun je dit cadeau geven. Een naambordje bij de deur ziet er niet alleen vriendelijk uit, het kan ook nog stijlvol staan. Naambordjes komen in verschillende soorten, maten en materialen. Je kunt het naambordje zo persoonlijk maken als je zelf wilt. 

Bekijk ook: 

Huisnummerborden

RVS naamborden

Workshop Cadeau

Een ander, origineel idee is een workshop als cadeau. Na alle stress van de bruiloft kan het bruidspaar een dag samen genieten. Kies een workshop waarvan je weet dat ze het sowieso leuk vinden of ga voor iets totaal onbekends. Wanneer je op het internet op zoek gaat naar de perfecte workshop zul je erachter komen dat het aanbod enorm is. 

Cadeaubon

Tot slot willen we het hebben over onze laatste tip: een cadeaubon. Je kunt natuurlijk een cadeaubon van een winkel, restaurant of hotel kiezen. Maar, wat nog leuker is: bedenk je eigen cadeaubon! Je kunt een cadeaubon maken met bijvoorbeeld een etentje bij jou thuis. Pak het groots aan en je weet zeker dat het een succes wordt. Kleed de tafel mooi aan, kook uitgebreid en speel zelf de ober. Gezellig én persoonlijk!