8 december 2021

Ruim aanbod profielfrezen

1 min read
profielfrezen

Wist jij dat er erg veel kan op het gebied van profielfrezen? Het beste wat je kunt doen als je er meer over te weten wil komen, of er moet het een en ander uit worden gevoerd, is contact opnemen met een bedrijf wat hierin is gespecialiseerd. Het is namelijk een werkje wat heel nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Wat veel mensen ook niet weten, is dat profielfrezen uitgevoerd kan worden met de 1.0 m., 1.5 m. 2.0 m., 2.2 m. en 3.8 m. frees. Wat er wanneer gebruikt moet worden, kan de specialist jou precies vertellen.

profielfrezen

Kies online jouw profielfrezen

Het is maar goed dat veel bedrijven hun eigen specialisme hebben en dat jij ze kunt inhuren als je er niet uit komt. Zo kun je bij Aduco terecht als het gaat over het frezen van een nieuw of bestaand lengteprofiel en dwarsprofiel, in een asfalt oppervlak. Om te kunnen beginnen moet er eerst gekeken worden naar het oude profiel en dat zal dan ook gemeten worden.

Het nieuwe profiel wordt dan ook bepaald en dan zal de machinist het gevraagde profiel frezen. Er kan daarbij eventueel gebruik worden gemaakt van de dwarsautomaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Heb je vragen of wil je er gewoon meer over weten? Neem dan snel contact op zodat je snel verder geholpen kan worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *