Spuiterij Gouweleeuw

Spuiterij Gouweleeuw

29 maart 2021 0 Door Redactie

Spuiterij Gouweleeuw is een specialist op het gebied van stralen en spuiten van zwaar materieel. Dit doet Gouweleeuw al sinds 1989, al ruim 30 jaar dus. Geen project is te complex voor Gouweleeuw, of het nou gaat om groot transport, grondmachines, waterbouwmachines, vuilniswagens of ander groot en zwaar materieel. Elke dag werken zij aan projecten voor fabrikanten zoals Liebherr, Terex en meer. Door het zeer grote klantenbestand, zul je over de hele wereld de door Gouweleeuw gespoten materieel zien. Bekijk ook:
Kraan spuiten
Shovel spuiten

Waarden

Gouweleeuw werkt al sinds jaar en dag volgens dezelfde normen en waarden. Zo vindt Gouweleeuw het van essentieel belang dat ze een goede relatie onderhouden met de klant. Er moet worden gewerkt aan een langdurige prettige samenwerking. Maar.. Afspraak is afspraak. Zowel vanuit Gouweleeuw, als vanuit de klant. Verder probeert Gouweleeuw constant de beste kwaliteit spuitwerk te leveren. Hierbij moet constant aan de zelf opgelegde zeer hoge normen worden voldaan. Ook vindt Gouweleeuw het erg belangrijk om altijd persoonlijk contact met de klant te hebben. Gouweleeuw zal altijd met de klant meedenken om een zo goed mogelijk resultaat te leveren. Hierbij houden ze rekening met de specifieke gebruikscondities bij sommige machines.

Oorsprong

In 1989 begon Gouweleeuw als spuiterij voor bedrijfswagens en trucks. Dit werd de eerste 3 jaar zo gedaan. Vervolgens zag eigenaar Micha Gouweleeuw de kans om zich te specialiseren in spuiten van bouwmachines, kranen en ander groot materieel. Dit kwam door de toenemende vraag op dit gebied. Gouweleeuw zag dit als een mooie kans en een nieuwe spannende uitdaging. Het bleek geen slechte keuze te zijn geweest. Door het grote succes werd het pand in Kraggenburg na tien jaar te klein en werd er verhuisd naar een groter pand in Emmeloord. In 2007 werd er zelfs nog een tweede locatie toegevoegd en in 2011 het derde pand. Alle panden zijn compleet ingericht om zo goed mogelijk het grote materieel onder handen te kunnen nemen.