stiebel eltron dce 11 voor de warmte

stiebel eltron dce 11 voor de warmte

8 september 2020 Uit Door Redactie

Rond de kerst zijn altijd de koudste winterdagen. De buitentemperatuur zit rond de nul graden en ‘s avonds is vaak erg aan het vriezen en kan de vorst ervoor zorgen dat de temperatuur zelfs naar -5 gaat. Hoe vervelend zal het zijn dat de boiler die je hebt om de warmte door het huis heen te pompen stuk is. Je hoeft dan niet gelijk een hele nieuwe boiler te kopen. Het kan zo zijn dat er maar een onderdeel kapot is. Zoals de elektronische geiser. Dan heeft de boilermarkt de juiste oplossing, Koop de stiebel eltron dce 11 voor weer een warme huis tijdens de winterdagen. 

Waarvoor is de elektrische doorstromer

De elektrische doorstromer of te wel de elektronische geiser is een onderdeel van de boiler. Dit onderdeel zorgt ervoor dat het water die in de boiler zit warm wordt en warm blijft. Ook zorgt het ervoor dat het water aan een stuk door blijft bewegen waardoor je geen lauwe of koud water in de boiler achterblijft. 

Een absolute topper als het over elektrische doorstromers hebt is de stiebel eltron dce 11. Voor €285 is hij te koop bij de boilermarkt. Als je hem dag van te voren voor 16:30 besteld heb je hem de dag daarna bij jouw thuis aan geleverd. Als hij eenmaal thuis is dan is het apparaatje erg makkelijk te installeren. Een van de voordelen ervan is dat er continu warm water is in de boiler en hij warmt per minuut 5,5 liter van 36º. Belangrijk is wel dat hij aan krachtstroom 380 V zit.