Stopcontact met USB voor iedereen

Stopcontact met USB voor iedereen

20 mei 2021 0 Door Redactie

Je kent het probleem vast wel: je wilt je telefoon of tablet opladen, want die zit nog maar op 2%, en je was net zo lekker serie aan het kijken, maar je kunt de oplader niet vinden. Of nog erger: je kunt wel het kabeltje vinden, maar niet de stekker, en toen viel je telefoon of tablet uit… In de huidige maatschappij, waarin ons leven beheerst lijkt te worden door klein apparatuur, kan dit overkomen als een ware nachtmerrie. Niet echt ideaal dus. Maar gelukkig is er een hele simpele oplossing op de markt verschenen: het stopcontact met USB. Met een stopcontact met USB hoef je je nooit meer het apelazarus te zoeken naar die oplaadstekker, maar heb je aan het oplaadkabeltje meer dan genoeg: gewoon inpluggen die hap en klaar is Kees.  

Voor ieder wat wils

Het aanbod aan stopcontacten met USB is groot. Zo zit er altijd wel een variant tussen die helemaal aansluit bij jouw gebruiksbehoefte en de stijl van je kamer/huis.

              Zo zijn er tegenwoordig talloze verschillende kleuren stopcontacten met USB te verkrijgen. Je hebt de standaard witte variant, waar dan wel nog onderscheid wordt gemaakt tussen verschillende tinten wit. Maar je hebt ook een aluminium stopcontact met USB, een zwarte/antracieten versie en stopcontacten met RVS look. Ben je meer van de aardentinten, geen nood, er zijn ook stopcontacten met USB te vinden in zand/Sahara-kleur en ook voor Metallic-fans zijn er meerdere varianten te krijgen.

              Daarnaast is het ook zaak om te kijken welke soort USB je in huis het meeste gebruikt. Gebruik je alleen USB-A dan heb je aan een stopcontact met USB type A+A genoeg. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat er in huis ook gebruik wordt gemaakt van USB type C. In dat geval is het stopcontact met USB type A+C een logische keuze.

              En mocht je hygiëne belangrijk vinden, dan is het speciaal voor die mensen ook een stopcontact met USB op de markt waarvan het oppervlakte antibacterieel is.

Naast bovengenoemde verschillen vertonen de stopcontacten met USB van Schneider Electric ook nog een aantal overeenkomsten. Zo zijn alle stopcontacten met USB inbouwstopcontacten, zijn ze voorzien van randaarde en worden alle USB-apparaten razendsnel opgeladen, zodat je nooit te lang aan dat snoertje ‘vastgeketend’ zit.

Nieuwsgierig geworden naar het stopcontact met USB? Neem dan eens een kijkje op de website van Schneider Electric en bestel jouw stopcontact met USB vandaag nog.