8 december 2021

Tijd voor een nieuwe vloer!

2 min read
vloer

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat er een heleboel mensen aan het klussen zijn geslagen. De hele woning wordt aangepakt. Mensen willen een nieuwe keuken, badkamer, noem het maar op. Ook is het tijd voor nieuwe meubels en… tijd voor een nieuwe vloer! De meest uitgebreide collectie vloeren vind je op Laminaathal. Bij Laminaathal bestel je eenvoudig en snel jouw nieuwe vloer!

Soorten vloeren

Een vloer kiezen is geen gemakkelijke keuze. Dit omdat het een grote uitgave is en een keuze voor de lange termijn. Ook de vele soorten maakt het erg lastig. Zo heeft elke soort vloer weer zijn voor en zijn nadelen. Zo levert Laminaathal parketvloeren, laminaatvloeren, pvc-vloeren en meer.

Parket

Parket heeft een warme uitstraling. Je kunt kiezen uit diverse soorten hout en ze hebben als groot voordeel dat ze decennia lang meegaan. Parket verslijt langzaam door de dikte. Wel moet je deze goed blijven onderhouden.

Laminaat

Laminaat heeft als voordeel dat het zeer makkelijk te plaatsen is. Tevens is de vloer makkelijk te onderhouden, eventjes stofzuigen en een dweil erover. Laminaat heeft als laatste voordeel dat het erg duurzaam is. Deze gaat vaak wel 25 jaar mee, kan ook goed tegen de zon en verkleurt niet. Mocht je gaan verhuizen, dan kun je de vloer ook gemakkelijk mee verhuizen.

PVC

PVC is een veel gebruikt materiaal. Het is goedkoop en makkelijk bewerkt worden. Het wordt voor vele doeleinden gebruikt, buizen, speelgoed, etc. PVC heeft als voordeel dat het ook heel makkelijk te onderhouden is. Beetje lauw water en de vloer is weer schoon. Verder is de vloer erg stil en geluidsdempend. Ideaal wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Als laatste is de vloer ook nog eens enorm slijtvast en kan dus gemakkelijk jaren mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *