Verhuizing van je bedrijf

Verhuizing van je bedrijf

12 april 2021 0 Door Redactie

Het verhuizen van een bedrijf met de daarbij behorende machines kun je niet zomaar doen, hier is een specialist voor nodig in speciaal transport. Vaak moet groot materieel ingezet worden om de loodzware machines te vervoeren, ook zijn er vaak vergunningen nodig om hiermee op de weg te mogen. Natuurlijk kan gebrvermeertransport.nl dit ook voor je in orde maken, voordeel is ook dat zij een wagenpark hebben die overal van voorzien is, van dieplader tot mobiele kraan.

Plaatsen en demonteren van machines

Bij een machinepark verplaatsen komt een hele hoop kijken, niet alleen het vervoer maar ook het monteren en demonteren van de machines op de werkplek. Hoe langer de productie stil ligt, hoe meer omzet en winst dit kost. Je kunt dit ook overlaten aan gebrvermeertransport.nl, de specialisten weten als geen ander hoe een machine snel en veilig gedemonteerd en vervoerd kan worden. De medewerkers hebben een VCA certificaat wat betekent dat er altijd veilig en verantwoord wordt gewerkt.

speciaal transport

Voordelig tarieven

Het grote voordeel bij speciaal transport bij gebrvermeertransport.nl zijn de tarieven, en het complete wagenpark wat het bedrijf heeft. Waar je bij andere bedrijven gebruik moet maken van externe partijen, heeft vermeer transport dit allemaal in eigen beheer. Of je nu een grote kraan nodig hebt, een dieplader of een heftruck, vervoeren en plaatsen van zeer grote machines het is altijd mogelijk bij dit bedrijf. Alles wat te maken heeft met het vervoer wordt ook uit handen genomen, van begeleiding tot alle benodigde vergunningen.