Verstopping in je woning?

Verstopping in je woning?

14 juni 2021 0 Door Redactie

Het overkomt je altijd op een verkeerd moment, je staat onder de douche en het afvoerputje loopt niet meer door. Binnen de kortste keren staat je douchebak vol met water en kun je geen kant meer op, met je haar nog in het sop moet je toch onder de douche vandaan. Gelukkig kun je dan gebruik maken van een loodgieter, die een verstopping Rotterdam snel op zal lossen. Vaak wordt dezelfde dag de verstopping verholpen, zodat je weer lekker kunt douchen zonder dat het water blijft staan. Wanneer je in Rotterdam woont krijg je een loodgieter uit de stad zelf.

De gootsteen zit verstopt

Een verstopping is zo gebeurd, je merkt er iets van en ineens loopt het water niet meer weg in je gootsteen. Je hebt afgewassen en de gootsteen blijft vol water staan, de bekenden middelen heb je al geprobeerd maar helaas helpen deze niet meer. Een verstopping Rotterdam is snel opgelost door de loodgieter, deze komt in bijna alle gevallen direct om het probleem te verhelpen. Ook kun je een aantal tips krijgen om in de toekomst een verstopping te voorkomen, voordeel is ook dat er een vast tarief wordt berekend voor een verstopping in Rotterdam. Hierbij wordt gesproken over eenvoudige verstoppingen zoals de gootsteen.

Verstopping Rotterdam

Verbruik van gas

Behalve een verstopping Rotterdam kan de loodgieter je ook helpen wanneer je te veel gas verbruikt, merk je dat je een hogere rekening hebt dan normaal is het goed te kijken waar dit vandaan komt. De loodgieter kan voor je achterhalen of je C.V. ketel bijvoorbeeld te veel gas verbruikt, of de geiser. Is dit het geval dan kan het aan de afstelling liggen van de apparaten, door deze opnieuw af te stellen daalt het verbruik weer naar een normaal niveau. Op deze manier kun je veel werkzaamheden laten verrichten tegen een gunstig tarief.