23 januari 2022

Wanneer is het geschikte moment om een tent te kopen?

2 min read

Op de Nederlandse bouwplaatsen zie je steeds vaker voorkomen, de werktent. Deze grote tenten staan vaak midden op de bouwplaats of naast een magazijn. Een werktent is vaak te huren bij een bedrijf zoals Donselaar Structures en kan geheel naar eigen wensen ingericht worden. Zo kun je kiezen uit verschillende afmetingen en diverse functies.

Maar werktenten kun je ook kopen bij Donselaar Structures. Maar waarom zou je nu een werktent kopen? In dit artikel geven we een paar redenen, wanneer het tijd is voor uw bedrijf om een werktent te kopen.

Voorkom de problemen van slecht weer

In Nederland is het nu eenmaal vaak niet al te best weer. Slechte weersomstandigheden, vaak veroorzaakt door regen, sneeuw, hagel of harde wind, hebben een negatief effect op de bouw. Je werknemers worden humeurig en gaan minder hard werken. Ook je apparatuur kan verslechteren door het slechte weer. Door deze redenen gaat de productiviteit op je bouwplaats natuurlijk achteruit. Dit heeft negatieve gevolgen voor je omzet en dus ook je winst.

Om dergelijke problemen te voorkomen kan een werktent ingezet worden. Werktenten van Donselaar Structures zijn erg sterk, waterdicht en brandbestendig en daardoor dus perfect voor op de bouwplaats. In tijden van slecht weer kan er dus gewoon gewerkt worden in de tent. Daar hebben je werknemers geen last meer van het slechte werk, en kunnen dus gewoon lekker door blijven werken.

Opslagruimte te kort

Een andere goede reden om een werktent aan te schaffen is als u opslagruimte te kort heeft. Een grote werktent biedt u een redelijk voordelige en degelijke oplossing voor uw opslag tekort.

Flexibel werken

Ten slotte de laatste reden. Lang niet elke bouwplaats is geschikt om op te werken. Wellicht is de grond niet sterk genoeg, staat er te veel wind etc. Door het inzetten van een werktent kun je je werknemers een makkelijk een betere werkplek bieden. Is het werk klaar, dan verhuis je de tent naar een andere locatie. Een werktent biedt dus de mogelijkheid om flexibel te werken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *