8 december 2021

Wat is renovlies behang en waarom zou je dat willen?

2 min read

Renovlies is een behangsoort met regulier of vinyl papier dat is aangebracht op vlies. Renovlies wordt voornamelijk gebruikt bij renovaties of wandafwerkingen. Door het renovlies aan te brengen op de muur worden de scheuren en oneffenheden op de muur verborgen. Renovlies is een wat dikkere soort behang, waardoor het behang niet in de scheuren en oneffenheden gaat zitten. Door renovlies aan te brengen op de muur zorg je voor een hele goede basis om die vervolgens te schilderen. Het is een snelle, efficiënte en ook nog eens goedkope oplossing om je huis er weer als nieuw uit te laten zien. Als je de renovlies hebt behangen kun je een latex spuiten specialist vragen om de muur in de gewenste muur te spuiten. 

Hoeveel kost renovlies behang?

Renovlies behang is een vrij goedkope oplossing om scheuren en oneffenheden te laten verdwijnen. Het is dan ook veel goedkoper dan stucen. Renovlies is verkrijgbaar vanaf 8,50 per vierkante meter. Als je een nieuwbouwhuis hebt, dan is het beter om renovlies te gebruiken. Stucen in een nieuw of jong huis is vaak niet geheel zonder risico’s. Stucen is in jonge huizen niet risicovrij, omdat de muren en plafonds van deze huizen altijd nog een beetje krimpen. Als je dan gaat stucen, dan is de kans groot dat je na een tijdje scheuren in het stucwerk gaat krijgen. Renovlies blijft altijd mooi op de muur zitten en dus zeker bij een nieuw huis een goede en goedkope oplossing voor het stuccen.

Snel en gemakkelijk de muren spuiten

Wil je snel de muren in het huis verven, maar hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan is latex spuiten de ideale oplossing. Latex spuiten is een manier van verf aanbrengen die vijf keer sneller is dan het traditionele verven met kwasten en rollers. Ook is het ruim 40% goedkoper. Door het spuiten van latex krijg je mooie egale muren. Een ander voordeel van latex spuiten zijn de manuren. Afhankelijk van het huis is het latex spuiten binnen één à twee dagen klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *