Wat zijn de populairste vloeren op dit moment?

Wat zijn de populairste vloeren op dit moment?

26 maart 2021 0 Door Redactie

Een vloer kopen kan een lang en lastig proces zijn. Iedereen heeft andere wensen voor zijn of haar ideale vloer. Het proces van het uitzoeken van een vloer is erg belangrijk. Een vloer is namelijk een grote uitgave en kan je niet zomaar even vervangen. Het zou dus zonde zijn om de verkeerde vloer aan te schaffen om vervolgens spijt te hebben van je keuze. Het opdoen van informatie over verschillende vloeren kan dus zeker geen kwaad. In deze blog bespreken wij de drie populairste vloeren op dit moment.

Laminaat

Laminaat is op dit moment de populairste vloer in Nederland. Laminaat is zo populair door de ruime keuze aan kleuren en patronen. Laminaat is ook erg onderhoudsvriendelijk wat voor veel mensen de factor is om een laminaat vloer te kopen. Voor iedereen is er wel een goede laminaatvloer beschikbaar door het ruime aanbod en de verschillende prijsklassen. 

Op zoek naar goedkoop laminaat?

Parketvloer

De parketvloer is na laminaat op dit moment de populairste vloer in Nederland. Een parketvloer is een houten vloer. Er zijn drie verschillende soorten parketvloeren namelijke: lamelparket, multiplank en massieve houten vloeren. Een parketvloer vergt wel meer onderhoud dan een laminaat of PVC vloer maar betaald dit terug door de prachtige looks.

PVC

De PVC vloer is de nummer 3 op de lijst en pakt daarmee het laatste podiumplekje. PVC is door haar stevigheid en waterbestendigheid een goed materiaal voor vloeren. Het grote voordeel van de PVC vloer is net zoals die van laminaat de onderhoudsvriendelijkheid. PVC is ook erg geschikt voor badkamers en keukens.

Bekijk nu: