23 januari 2022

Wat zijn smart lockers

2 min read

wat zijn smart lockers en wat zit er binnen in

Naast de vooruitgang van innovatie, worden de gadgets om ons heen steeds slimmer. Tellen van een smart locker, een arrangement voor het vervoer van vandaag. Een smart locker kan een locker zijn met coördinatensensoren en software, die bijgevolg bundels kan verspreiden en begunstigden kan informeren. De begunstigde krijgt binnen de vorm van een gestandaardiseerde identificatie of rangschikken nummer te verhelderen en krijgt door middel van de veelzijdige app of het scherm bij de stand waar de locker zich bevindt te bevestigen. De smart locker kan worden geopend met een kaart, een unieke vingerafdruk of op de applicatie van de gebruiker.

De eerste brein van het systeem

Het fundamentele dat een verschil maakt dat een Locker slim is geworden, is de sensor. Dit is vaak een fysiek gadget dat vervolgens gegevens uit de omgeving kan verzamelen en naar de processor kan sturen. De primaire sensor in de smart locker moet een unieke vingerafdruk of aantrekkelijke kaart bevatten om te helpen openen. Meer gevorderde sensoren die de ingang kunnen herkennen zijn niet volledig gesloten en alarmeren u, of onderscheiden pogingen om door de ingang te breken. In uitbreiding kunnen klanten meer geavanceerde soorten coördineren om gezichten te herkennen.

De tweede brein van het systeem

De Control Unit is te vergelijken met de hersenen en de sensoren zijn aanhangsels. En het kan communiceren met andere gadgets via internet of Bluetooth. De structuur van de besturingseenheid omvat invoer-/uitvoerpoorten, geheugen en processorcentra. Input is informatie verzameld van sensoren, opbrengst is actuatoren of schakelaars. om gegevens op te slaan en daarna naar de chip te sturen, zal de chip reageren op controle- en timingsignalen om de werking van anderen te coördineren. Het onderdeel van de Control Unit is buitengewoon kritisch, van het accepteren van unieke markeringen of aantrekkelijke kaartgegevens om te openen tot het verzenden van waarschuwingen naar de veelzijdige app van de gebruiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *