9 december 2021

Wilt u een stalen binnendeur in uw woning aanbrengen?

3 min read

Ik woon al 8 jaar in mijn huis met mijn kinderen en man maar we zijn niet helemaal blij met het interieur van het huis. We willen dus heel het huis verbouwen met een bepaalde stijl. Dat is zwart met crème wit en goud, ik heb al veel meubels kunnen bestellen maar we willen graag nog een andere deur in de woonkamer omdat die al zo oud is en niet naar onze smaak is. Ik wist eerst niet eens dat je een andere deur in je huis kon zetten heb daar zelf echt nooit over nagedacht, maar daar kwam mijn slimme klusman weer is mee. Ik had vorige week 1 deur gekocht via marktplaats maar die viel niet helemaal op smaak.. dus ik moest weer beginnen met een zoektocht naar een stalen binnendeur, ik heb veel sites bezocht om te zoeken naar de perfecte deur maar ik had nog niet niks gevonden wat aan onze smaak voldeed. Mijn vriendin wist dat ik naar een bepaalde deur aan het zoeken was en stuurde me toen deze site door. Ik had een kijkje genomen op de site en ik zag gelijk de perfecte stalen binnendeur,, met zwarte accenten en glas. Je hebt keuze uit 6 verschillende stalen binnendeuren. Als je op de stalen binnendeur klikt kan je gelijk de lengte, breedte en hoogte van uw deur intypen. Ook welke draairichting de deur moet draaien en of u wilt dat iemand het voor u monteert of dat u dat zelf doet. Nou toevallig ik een klusser als man dus hebben wij weer is geluk. Maar al zou u het gemonteerd willen kost dat vanaf €295. In de omschrijving staat ook dat het van echt staal is en dat het geleverd wordt met een stalen kozijn, 6mm gelaagd glas en dat u 2 jaar garantie hebt op de stalen binnendeur. Er staat ook op de site hoe je de juiste draairichting kiest door  middel van een filmpje laten ze het stap voor stap zien. Als u er niet uitkomt geven ze graag advies. Er staat ook dat de levertijd 4-6 weken is.

Bekijk deze stalen binnendeur ook een keer op mr-noir.nl

Ik ben blij dat ik deze pagina gevonden heb omdat het een overzichtelijke site is met genoeg informatie over het product dat u zoekt, met een informatie filmpje als u iets niet helemaal begrijpt. Er staat ook duidelijk aangegeven wat er bij het product mee komt. U heeft 2 jaar garantie op alle producten die ze verkopen op de website. Ze hebben veel verschillende soorten producten waar u uit kan kiezen, en ze verkopen ook kleine onderdelen die u bijvoorbeeld mist of kapot zijn gegaan.

Bekijk de mogelijkheden van deze site ook een keer

Ik ben blij dat ik hier mijn stalen binnendeur heb gekocht want het is van goeie kwaliteit gemaakt dus ik zou u deze site aanraden omdat:

  • U twee jaar lang garantie heeft op uw product
  • U hier een ruim aanbod heeft
  • U hier zeker kunt zijn van de hoogste kwaliteit

Als u meer informatie wilt raad ik u aan om een kijkje te nemen op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *