23 januari 2022

WTA Luchttechniek, uw ventilatoren leverancier

2 min read

Veel bedrijven maken gebruik van grote installaties. Wanneer u op zoek bent naar ventilatoren en/of componenten voor uw installatie dan kan WTA Luchttechniek u daarbij helpen. Dankzij een uitgebreide specialisatie en jarenlange ervaring kan WTA Luchttechniek de juiste toepassingen leveren. Voor vrijwel alle situaties is er een oplossing te vinden. Als doel heeft WTA Luchttechniek het bieden van oplossingen door middel van een laagdrempelig contact en een prettige samenwerking met de klanten. Wanneer uw bedrijf ook ventilatoren of componenten nodig heeft voor installaties, dan kunt u eenvoudig contact opnemen met WTA Luchttechniek. Zij kunnen u helpen met het vinden van de juiste onderdelen!

Druppelvangers en ATEX ventilatoren

Eén van de componenten die sommige installaties nodig hebben zijn druppelvangers. Een kunststof druppelvanger of druppelscheider wordt ingezet voor het afscheiden van druppelvormige schadelijke stoffen uit luchtstromen. Wanneer u een druppelvanger wilt inzetten is dat mogelijk bij vrijwel alle luchtstromen met een hoog vochtgehalte. Wanneer een luchtstroom door de druppelvanger gaat, dan blijven de druppels achter en worden deze naar het opvangreservoir onder de druppelvanger gebracht, waarna de vloeistof kan worden afgevoerd. WTA Luchttechniek biedt diverse uitvoeringen van druppelvangers aan.

Is er op uw werkvloer (mogelijk) explosiegevaar? Dan kunnen ATEX ventilatoren daar worden toegepast. Afhankelijk van de indeling wordt de juiste ATEX ventilator gekozen. Wanneer u ATEX ventilatoren nodig hebt, dan heeft WTA Luchttechniek verschillende ventilatoren beschikbaar voor diverse toepassingen. Aangezien het belang van deze ventilatoren groot is zal WTA Luchttechniek hier goed advies over kunnen uitbrengen. Afhankelijk van de zone en omgeving zal er bepaald worden hoeveel ventilatoren er nodig zijn om een veilige werkomgeving te kunnen creëren.

Creëer een veilige werkruimte voor uw werknemers

Wanneer u met gevaarlijke stoffen werkt, dan wilt u uiteraard dat er niets ernstig gebeurt. Want er kunnen veel gevaarlijke situaties voorkomen. Daarom kunt u uw werknemers beschermen door middel van de verschillende toepassingen van WTA Luchttechniek. Zij kunnen u helpen met het verbeteren van de luchtstromen zodat er in de lucht minder tot geen gevaarlijke stoffen zitten waardoor uw werknemers veilig kunnen werken. Wilt u samen met WTA Luchttechniek de werkomgeving veiliger maken voor uw werknemers? Bezoek dan de websites of neem contact op met WTA Luchttechniek. De specialisten helpen u graag met advies op maat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *